Reflektion av utbildningen i Stockholm och vilken väg framtiden tar.

12080561_485235561657920_1705965641_nJag har haft förmånen att få vara i Stockholm i ett antal dagar, jobbat med några PT/massage kunder samt fått en otrolig utbildning i produktkundskap, ledarskap och entreprenörskap i en så pass fin arena som Globen.

3500 människor som investerat sin tid och lite ekonomi för att få utbilding som inte går att mätas i pengar. Detta är något speciellt med denna skara människor.

Vi är gjorda att vara i ständig rörelse, det är därför vi har svårt att stå bra när vi står still. Samma sak i arbetslivet och privatlivet. Att vara på samma plats år efter år är inte positivt för någon. Sakta tappar du energin, gnistan och stimulansen. Vardagen och jobbet blir grått utan toppar och dalar.

Med min massageterapeut utbildning där jag redan har förståelse om kroppens fysiologi, hur cellen fungerar och hur det påverkar oss, satt och log genom hela den delen av utbildningen.

Hur kan vi på djupet skapa balans i kroppen för att få en bättre fungerande kropp som i sin tur FÅR energi istället för att dräneras på energi. Det finns så många sätt att få ner smärta och ”missbruk” av läkemedel som vi inte behöver.

Lite kort bara. Sjukvården har i dagsläget inte den bästa informationen om vad som är bäst för dig. Läkemedelsföretagen styr sjukvården för att tjäna pengar på medicin. Vill du få bästa hjälp för din kropp så googla, använd pubmed och hitta svaren själv. Då blir du mer öppen och kritiskt till den verklighet som du har just nu. Det finns naturliga sätt att må bättre utan kemiska tabletter.

I övrigt så är jag så sjukt impad över hur så olika människor når framgång, både när man tittar på yttre attribut men även hur de för sig, hur de talar och vilken social status de har.

Jaf ser personer som NÄSTAN ser ut som hemlösa som står och föreläser om ledarskap, hur de skapat sig ett liv där de inte behöver tänka på vad saker kostar. De har TID att göra det dom vill samtidigt som de har pengar att göra det.

Så vart tar framtiden MIG? Ja jag är i rörelse, skapar mig en möjlighet att få det liv jag drömmer om. För mig är TID det absolut viktigaste. Pengar går det att få i överflöd men TID är alltid en bristvara.

TID är det vi ofta klagar över att vi aldrig har och vill ha mer av. MEN hur många gör något för att skapa optimal tid för sig själv?

14877224_10155653567094852_659587775_n

Kommer bryta ner allt detta i kortare inlägg så så många som möjligt orkar läsa det. Så mycket finns det att skriva.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *