Försäkrar du din kropp?

Varje månad betalar jag drygt 1000kr i försäkringar på min bil, lägenhet, jag har sedan jag idrottade en extra olycksfallsförsäkring, en försäkring på min och dotterns nya telefon och så vidare.

Många har livförsäkringar och annat som ger de efterlevande en stor ekonomisk hjälp, du kan ha en sjukförsäkring som ger dig stöd ekonomiskt om du blir långtidssjukskriven. 

Jag gissar att det är liknande för dig, saker som vi ”prenumererar” på ifall olyckan är framme. Hur många gånger har du använt din försäkring? Jag har i flera fall fått ut nya saker när olyckan har varit framme. Jag fick tack vare min olycksfallsförsäkring en rätt bra slant tillbaka efter mitt trasiga knä blev lagat.

 

Har du en dyr bil eller båt eller annan sak som du är väldigt rädd om? Saker som du sköter pedantiskt så den ska va snygg och hålla sitt värde både ekonomiskt och sentimentalt.

Jag har flera vänner som äger bilar för mellan en halv och upp till en bra bit över miljonen. Vet du vad de har gemensamt?

INGEN av dom åker till Biltema och köper den billigaste oljan till den. Vissa tankar den till och med med 98 oktan för att det är bättre för motorn och dess effekt.

 

Vad vill jag säga med detta? 

 

En bil är en sak, ett ihop byggt objekt utan liv som du lägger galet mycket pengar på att ta hand om. Går den sönder så finns det försäkring som täcker ett uttag av en ny bil. Det är ganska enkelt.

En sak till som är gemensamt för många människor… det är väldigt få är så pedantiska med sin kropp. Till skillnad mot bilen så är det inte bara att byta ut den om den går sönder för mycket.

 

Har du ens en försäkring för din kropp?

Nu frågar du kanske!?

Vadå försäkring? Det går ju inte!!!

 

Jo det gör det faktiskt… DET finns redan försäkringar som täcker sjukvårdskostnader och vissa sveda och värk orsaker. Men idag har vi så många dödliga välfärdssjukdomar att otroligt många mister livet för tidigt på grund av att de i många fall (absolut inte alla, inte meningen att trampa någon på tårna) misskött sin kropp så pass att den inte orkar med påfrestningarna.

 

Mitt jobb

 

Jag jobbar dagligen med olika sätt att FÖRSÄKRA din kropp, det handlar om att utbilda, rekommendera och visa vad du bör stoppa i dig för näring som hjälper dig att må bra istället för att förstöra din kropp.

På din bil finns det rekommendationer om vad som är bäst för motorn. Det är svart på vitt rätt enkelt. Idag är det inte lika enkelt när det gäller din kropp. Vet du vad du bör äta? eller äter du bara för att det finns tillgängligt i varje hörn!

Vi har kommit så långt att maten ska vara klar när vi vill ha den, det är viktigare än att den är bra för oss. Men du skulle aldrig få för dig att hälla skräp olja eller dålig bensin i din dyra bil.

Jag vill säga att din kropp är mycket mer värd än en bil, jag vill iaf leva så längre jag kan med en frisk kropp. Vill du oxå det?

 

Balance oil och läkande kost

 

Det enklaste jag rekommenderar är den BALANCE OIL som jag jobbar med, den hjälper dig att skapa balans i kroppen utan att du behöver göra kostförändringar. En perfekt start om du inte är redo att upptäcka den läkande kostens magiska värld. Det är en försäkring för din kropp på under 10kr dagen i en prenumeration, visst är det värt det om du får vara frisk så du kan leka med dina barnbarn och kanske till och med barnbarns barn.

 

 

 

Din kropp kan vara självläkande, OM du ger den rätt ”bensin” och rätt möjligheter. Känner du inte att du kan svaren på det själv? Fråga mig eller någon annan med erfarenhet och utbildning på läkande kost.

Det kommer du vinna massor på på sikt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *