En helg i Globen

Den här helgen är vigd för utbildning.

Utbildning på djupet, varför saker händer, varför kroppen reagerar som  d12080561_485235561657920_1705965641_nen gör. Varför jag som företagare reagerar som jag gör.

Hur optimerar jag min tid, hur hjälper jag mina kunder optimalt? Hur skapar jag en framgångsrik verksamhet.

Det går inte att få för mycket kunskap och utbildning. Finns inget sätt att sätta ett pris på vad en liknande helg kostar. Det är för värdefullt att ens tänka så. Med all extra kunskap och trygghet det ger, det bygger en grund, en stark grund för framgång.

Detta tag mig osökt in på våran kroppsliga grund. Hur stabil har vi byggt den?

Smärta och trötthet två ord som vi förknippar med vår vardag. Kroppen berättar för oss att den inte trivs. Borde vi göra något åt det eller räcker det med att ta våra ”rekommenderade” värktabletter från bolag som årligen tjänar miljarder på att vi är sjuka.

Tabletter stoppar kroppens impulser om att den har ont, men den stoppar inte de stress och märkt ämnen som pumpas ut i våra kroppar.

Är det inte bättre att hitta orsaken? Behandla den så att symptomet försvinner.

VAD ÄR DET VÄRT FÖR DIG ATT VARA SMÄRTFRI OCH FULL AV ENERGI?

Fortsätt fråga dig det! Vi behöver inte ha ont. Smärta tröttar ut kroppen och vi tappar energin.

När någon del av kroppen hamnar i en felaktig ställning medför det många andra problem på sikt. Vi har ofta felställningar i höftbenet som drar med sig både smärta i underkropp och överkropp till följd. Tämligen enkelt att åtgärda med några behandlingar.

faulty-postures lateral-pelvic-tilt pronation-effects

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *